jeudi 16 août 2007

cilekli alman pastasi

2 yumurta1 çay b. yoğurt1 çay b. margarin(oda ısısında)1 s.b. tozşeker1 t.k. kabartma tozualabildiği kadar unkreması için:2.5 s.b. süt3 ç.k. un1 yumurta sarısı1 çay b. tozşeker1 p. vanilyaüzeri için:pudra şekerisüslemek için:çilekHAZIRLANIŞI:Hamur için gerekli tüm malzemeleri karıştırarak un ilave edin. Yumuşak birhamur elde edin.Diğer taraftan kremayı pişirin ve soğutun. Hamurun üçte ikisini bir yuvarlakkalıba yerleştirin. Kenarlarını yükselterek kremayı koyun. Ayırdığınız parçayı açıp kremanınüzerine kapatın. 170 dereceli fırında hafif renk alana kadar pişirin. Soğuduktan sonra çilekve pudra şekeri ile süsleyin. İyice soğutup servis yapın.

Aucun commentaire: